Onderhoud en Reparatie

Onderhoud en Reparatie

Wanneer het uw schip betreft, zijn onderhoud en reparatie sleutelfactoren in de exploitatie. Dat geldt voor motoren en draaiende apparatuur als generatoren en pompen, maar evenzeer voor elektrische en elektronische installaties. Goede onderhoud en gedegen reparaties bepalen in belangrijke mate de betrouwbaarheid en dus het effectief functioneren van uw materieel. Daarom heeft u in feite geen andere optie dan het toevertrouwen van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan een kundig, ervaren en vertrouwd bedrijf. Ook begrijpen wij dat u graag snel geholpen wilt worden.

Service

Onze bedrijfslocatie in Werkendam is gelegen aan de rivier de Boven-Merwede en daardoor uitstekend over water bereikbaar. Wij hebben hier alle faciliteiten en apparatuur bij de hand om 24/7 service te verlenen aan schepen en baggermaterieel. Zij kunnen afmeren in onze eigen insteekhaven, wat onze medewerkers in staat stelt het noodzakelijke reparatie- en/of onderhoudwerk op efficiënte wijze uit te voeren. Ook twee torenkranen dragen aan de efficiëntie bij. Verder zijn er ruime hallen beschikbaar voor werk dat niet aan boord kan plaatsvinden. Wij beperken de onderhouds- en reparatieactiviteiten natuurlijk niet tot de eigen bedrijfslocatie. Overal waar klanten ons nodig hebben, zijn onze monteurs te vinden.

In binnen- én buitenland

Onze bedrijfslocatie in Werkendam is het centrale punt van waaruit alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. In Nederland en daarbuiten. U hoeft dan ook niet vreemd op te kijken als u monteurs van TV Dredging tegenkomt bij projecten in landen als Dubai, Frans-Guyana, Congo, Egypte, Rusland en Afrika.