Hopperzuigers

Hopperzuigers

Baggermaterieel moet dag in dag uit presteren, dikwijls onder zware omstandigheden. Solide ontwerp en uitvoering is daarbij van het grootste belang. De ombouw van schip tot zuiger, de verbouw van bestaande zuigers en de bouw van complete nieuwe zuigers, dat is waar wij goed in zijn. Complexe projecten, die vragen om een samenwerking van verschillende disciplines en specialistische kennis, zijn bij ons in goede handen. Ze passen bij het vakmanschap en organisatievermogen van onze medewerkers.

Wij hebben succesvol diverse custom built dieselelektrische hopperzuigers gebouwd en geleverd. Door de combinatie van jarenlange ervaring in de binnenvaartsector, de automatiseringstechnologie én de zandwinning kunnen we een zelfvarende hopper volledig in eigen huis turn-key afbouwen.
Wij streven voortdurend naar innovatie, hiervoor gebruiken we een uitgekiende mix van traditioneel handwerk en ultramoderne technologie. Dit betekent voor onze klanten dat zij duurzame baggerinstallaties met lage exploitatiekosten en betere prestaties krijgen.